Tento týden začíná přeočkování tzv. čtvrtou dávkou vakcíny proti nemoci Covid.19. Primárně je určeno pro osoby nad 60 let a dále chronicky nemocné pacienty ve věku 18-59 let. Ostatní osoby starší 18 let, bez zdravotních komplikací, by se měly očkovat až v druhé polovině srpna. Přeočkovává se vakcínami Spikevax (Moderna) a Comirnaty (Pfizer) a na přeočkování mohou přijít osoby, které byly primárně očkované vakcínami Pfizer, Moderna, Astra Zeneca a Janssen, nikoliv Novavax.
Zatím lze využít pouze očkování bez registrace. V Očkovacím centru ve Strakonicích budeme tento týden očkovat ve čtvrtek 21. července od 8:00 do 12:00 hodin a v pátek 22. července v časech od 14:00 do 15:00 a od 16:00 do 17:00 hodin. Očkovací centrum ve Strakonicích je stále v prvním patře nad nemocniční lékárnou. Další termíny očkování budou zveřejněny na webu a facebooku Nemocnice Strakonice, a.s.

 

PŘIPRAVENI POMOCI

Strakonická nemocnice disponuje řadou zdravotnických pracovišť, kde Vám odborníci pomohou řešit Vaše zdravotní problémy. Některá pracoviště mají nadregionální charakter. Současně úzce spolupracujeme s řadou zdravotnických pracovišť, které poskytují superspecializovanou péči.

Go to top